Herroepingsrecht & retourneren

Deze herroepingsrecht & retourneren is voor het laatst aangepast op 12 augustus 2021.
  • U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
  • Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij U eerst om ons een e-mail bericht te sturen waarin U vermeldt welke producten U retour wenst te sturen. We vinden het wel prettig om te weten waarom U het product retour wil sturen, wellicht kunnen wij als webwinkel dan verbeteringen aanbrengen in onze werkwijze. Gedurende deze termijn kunt U het product uit de verpakking halen. Echter heeft U het product gebruikt, gemonteerd en/of uitgeprobeerd dan kunnen wij helaas dit product niet meer retour nemen en dus niet meer aan U vergoeden. Is de verpakking van het product beschadigd bij het retourneren, dan kunnen wij ook in dit geval het product niet meer aan U vergoeden.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop U, of een door U aangewezen derde persoon anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als U in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop U, of een derde persoon anders dan de vervoerder, het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
  • Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail aan ons met het verzoek tot retourneren, dient U de producten terug te hebben gestuurd naar ons. De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor uw eigen rekening: PostNL tarieven.
  • Print het retourformulier uit van onze webpagina en plaats het tevens in het retourpakket.
  • Vanaf het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen laten wij U binnen 2 dagen weten welke geretourneerde producten vergoed worden. Indien niets beschadigd of gebruikt is zullen wij binnen 1 week uw betaling, met de door U betaalde verzendkosten bij bestelling, aan U retourneren. Dat gebeurt op hetzelfde bankrekeningnummer waarmee U uw bestelling bij ons betaald heeft. Tevens krijgt U van ons een creditfactuur gemaild waarin U kunt zien wat er vergoed wordt en om welk bedrag het gaat.
Mocht u na het lezen van deze verzend- en leveringsbeleid vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust schriftelijk of per e-mail contact met ons op.
Contactgegevens
Onze verzendpartner is : Onze verzendpartner PostNL
Overige gegevens
K.v.K: 12031404
BTW: NL807531066B01
IBAN: NL26RABO0159305403
U kunt bij ons betalen met :
iDEAL Overboeking Sofort Bancontact
Prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW
D&S Service
Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het handig als u zoveel mogelijk gegevens bij de hand hebt van u gewenste startmotor of dynamo. Eventueel het nummer van de startmotor of dynamo vindt u op de behuizing ingeslagen of op het type plaatje. Of gebruik onze geavanceerde zoek filters in onze webshop, merk, type, model, motor, etc. Heeft u toch problemen bij het vinden van de juiste gegevens, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
© Copyright 2021 | D&S Service | v20210830.1
webpagina ontwikkeld door: Final Bytes